måndag, december 15, 2008

Blodförmörkelse

Här är boken. Fast den var inte alls lika fin som jag kom ihåg den, även om den fortfarande är väldigt snygg. Jag mindes motivet som aningen mer figurativt, föreställande något som man kunde identifiera. Nåja, det spelar ingen roll, för det är hursomhelst en utomordentlig bok.

3 Comments:

Blogger www.evaswedenmark.blogspot.se said...

Blodförmörkelse, vilken drabbande titel och så fin boken är. Jag kommer ihåg den fascinerande Rut Hillarp från olika litterära sammanhang på nittiotalet, eller kanske åttiotalet. Jag läste om henne i Thomas Millroths blogg: "Hon var mig till mycket hjälp och skrev varnande i mitt exemplar av Blodförmörkelse: läs inte denna bok, den är hemsk. Och där sjönk jag i den sugande svärtans kärlek."
Den boken måste jag läsa!!!

7:02 em  
Blogger ZuprMom said...

Hej igen!
Länken som så fiffigt och plötsligt hittade din blog var på HBTQ-kvinnor som bloggar. Du verkar ha hittat skrivarflyt igen ser jag ;)

12:57 fm  
Blogger Therese E said...

Eva: Ja, läs den! Jag tyckte mycket om den när jag läste den för några år sen (tre, fyra?), även om jag nog gillade Sindhia ännu bättre. Åh, det hade varit fint att få träffa R.H i litterära sammanhang...

10:43 em  

Skicka en kommentar

<< Home